Data |
I, II ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
---|---|---|---|
29.04.2024 r. |
I. Zupa mleczna: kasza manna na mleku Kanapka: chleb z masłem, szynka ogórek zielony. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym, bazylia. Kompot wieloowocowy Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler. |
Zupa: kalafiorowa z zielonym groszkiem, ziemniakami na udkach, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
30.04.2024 r. |
I. Zupa mleczna: płatki wielozbożowe z mlekiem. Kanapka: chleb z masłem, jajko, pomidor. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, potrawka z drobiu, mizeria. Kompot wieloowocowy Zawiera alergeny: gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: grysikowa na udkach, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie