Data |
I, II ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
---|---|---|---|
02.05.2023 r. |
I. Zupa mleczna: płatki kukurydziane z mlekiem. Kanapka: Chleb z masłem, szynka, pomidor. Zawiera alergeny: gluten,, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba w panierce, ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: krupnik na wywarze mięsno warzywnym. koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
04.05.2023 r. |
I. Zupa mleczna: kasza manna na mleku. Kanapka: Chleb z masłem, ser żółty, ketchup. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno warzywnym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: ogórkowa na udkach z ziemniakami koperkiem, zabielana śmietana. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
05.05. 2023 r. |
I. Zupa mleczna: płatki jaglane na mleku. Kanapka: chleb z masłem, pasta rybna z papryką, szczypiorek. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Kopytka ziemniaczane z surówką z marchwi, jabłka. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: pomidorowa z ryżem na wywarze mięsno warzywnym z natka pietruszki, zabielana śmietana. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie