Data |
I, II ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
---|---|---|---|
03.10.2022 r. |
I. Zupa mleczna: płatki jaglane na mleku. Kanapka: Chleb z masłem, szynka drobiowa, ogórek świeży. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Makaron świderki z serem. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: z czerwonej soczewicy z ziemniakami, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
04.10.2022 r. |
I. Zupa mleczna: płatki wielozbożowe z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki zwykłe z ryżem mięsem i sosem pomidorowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: piracka z jarzynami, rybą, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, ryba, seler, mleko i produkty pochodne. |
05.10.2022 r. |
I. Zupa mleczna: płatki owsiane z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, pieczeń rzymska, mizeria z ogórków, śmietany. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: krupnik na żeberkach z warzywami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
06.10.2022 r. |
I. Zupa mleczna: płatki kukurydziane z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Kasza bulgur, gulasz wieprzowo warzywny, ogórek kiszony. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: krem z dyni z groszkiem ptysiowym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler, mleko i produkty pochodne. |
07.10.2022 r. |
I. Zupa mleczna: płatki zbożowe z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, ryba, mleko i produkty pochodne. |
Kopytka serowo ziemniaczane, surówka z marchwi, jabłka, sezam. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, sezam, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: pomidorowa na wywarze mięsno warzywnym z tartym ciastem, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmiany w jadłospisie