Data |
I, II ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
---|---|---|---|
19.04.2022 r. |
I. Zupa mleczna: kaszka owocowa na mleku. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe mleko i produkty pochodne. |
Makaron świderki z serem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: krem z marchewki, groszkiem ptysiowym zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
20.04.2022 r. |
I. Zupa mleczna: płatki kukurydziane z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba miruna w cieście, surówka z kapusty kiszonej. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
21.04.2022 r. |
I. Zupa mleczna: zacierka na mleku. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus, schab pieczony w sosie, ćwikła z chrzanem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: grysikowa na rosole z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
22.04.2022 r. |
I. Zupa mleczna: kasza manna na mleku z sokiem malinowym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi leniwe, surówka z marchwi, jabłka i słonecznikiem prażonym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: pomidorowa z ryżem, koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmiany w jadłospisie